Emil Jensen kommer till Kristianstad

Emil Jensen. Foto: Joel Nilsson.

Artisten ger sig ut på turné nästa år. Kristianstad är en av platserna som får besök.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Just nu turnerar Emil Jensen runt hela landet med föreställningen "En gemensam galning" – döpt efter albumet som kom ut under hösten. Det har gått så bra att poeten och artisten har bestämt sig för att besöka ytterligare 23 orter. En av dessa är Kristianstad.

– Efter det fantastiska mottagande vi fått under hösten, känns det omöjligt att inte fortsätta till våren. Det har styrkt mig i att det är viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil Jensen.

Den 8 mars kommer han att ge konsert på Kulturkvarteret i Kristianstad. Inom Skåne är Helsingborg, Lund och Ystad de andra platserna han kommer till under vårens turné.

Förutom turnén är Emil också aktuell med boken "Vad var det jag sa" som innehåller texter från hans mest älskade radioframträdanden – Sommar i P1, Tankar för dagen och Godmorgon världen! Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, senast med Evert Taube-priset för sitt låtskrivande.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar