Laddar

Domaren nickade in mål under match

Under en match i division V östra hände det osannolika.

delningar

I matchen mellan Tollarps IF och Spjutstorps IF hände det något riktigt udda.

När det återstod ungefär 15 minuter av matchen. Hemmalaget Spjutstorp ledde den mycket viktiga matchen i botten av division V östra med 1-0. Laget fick nämligen hjälp av matchens domare att göra 2-0, skriver Kristianstadsbladet.

– Man har varit med om en del fotbollmatcher i sitt liv, men detta är en av de sjukaste händelserna, säger Tollarps spelande tränare Mattias Thurban till Kristianstadsbladet.

Tollarps som redan var illa ute fick se bollen hamna i sitt mål en andra gång när bollen träffade domaren perfekt i huvudet. Domaren stod då vid straffpunkten elva-tolv meter bort.

 

– Jag hade precis blivit utbytt och var ganska långt ifrån situationen. Men som jag uppfattade det var det en tilltrasslad situation i vårt straffområde, det slutade med att en av deras spelare tog med sig bollen mot kortlinjen och slog in ett hårt inspel mot straffpunkten, säger Tollarps spelande tränare Mattias Thurban till Kristianstadsbladet.

Efter målet blev det lite protester från Tollarpshåll. Målet godkändes eftersom domaren ses som ett dött ting i spelet.

Spjutstorp vann matchen med 4-0. Segen innebär att laget tog sig förbi Tollarp i tabellen. Tollarp ligger nu på nedflyttningsplats.

 

 

 

 

 

 

Relaterade artiklar