Laddar

De öppnar upp i C4 Shopping: ”Måste våga”

Ännu en etablering på C4 Shopping är klar. Den här gången handlar det om ett kafé. ”Det skrämmer mig lite att satsa men man måste våga”, säger franchisetagaren.

delningar

C4 Shopping i Hammar kommer att öppna upp hela köpcentrumet hösten 2018. Ett kafé som då kommer finnas i lokalerna är Le Croissant.

– Det skrämmer mig lite att satsa men man måste våga och jag tror inte riktigt på att sitta hemma och sura över att staden växer. För nu när det är klart att Hammar blir verklighet får vi istället jobba mot samma mål, att Kristianstadborna vill bo kvar i Kristianstad och att se till att här finns jobb, säger kaféets franchisetagare Freddie Kärsbo till Lokaltidningen.

Le Croissant finns i dag inne på Galleria Boulevard, men det kaféet kommer inte att påverkas utav nyetableringen. Istället handlar det om att kedjan öppnar upp ett andra kafé i staden.

– Den här gången får jag dessutom vara med från starten och bokstavligen vara en del av byggprocessen, vilket är väldigt roligt. Samtidigt är det med skräckblandad förtjusning som jag tar det här steget. Och jag hoppas verkligen att det ska finnas plats för två stycken Le Croissant i Kristianstad, säger Freddie Kärsbo till tidningen och fortsätter:

– Jag vet att de har saker på gång här i gallerian också, vilket är roligt. Jag väljer att ta en dag i taget och trots att jag är en orolig själ måste man tro på det man gör.

24Kristianstad.se har varit i kontakt med Freddie Kärsbo som valt att avböja ytterligare kommentarer.

Relaterade artiklar