Laddar

De öppnar ny salong i centrala Kristianstad

En ny salong har öppnats i centrala Kristianstad. Nu hoppas de att kunna nyanställa.

delningar

Under helgen öppnades en ny salong upp på Västra Storgatan i centrala Kristianstad. Le Vu Nails som startade på Nya Boulevarden år 2012 har utökat med ytterligare en lokal. Där erbjuder de nu allt från manikyr och pedikyr till fransförlängning och ansiktsbehandling.

–  Det har gått bra för oss och vi är uppskattade av kunderna. Det är många som rekommenderar vår salong till andra. Det började att bli lite trångt i den andra lokalen. Vi ville ha ett nytt ställe och har letat efter en till lokal. Här var det ett perfekt läge intill gågatan, säger ägaren Le Vu, som är utbildad nagel- och fransteknolog.

Nu har salongen inretts, målats om och fräschats upp. I lördags invigdes den och flera av kunderna har lämnat över blommor. Många ger positiva kommentarer.

– Här finns det mer plats att mysa. Man kan sitta ner och ta en kaffe efter behandlingen. Det är en fin och lugn miljö, säger Le Vu.

I dagsläget arbetar sex personer i verksamheten, men med den nya salongen hoppas de att kunna anställa fler. Konceptet är att göra Kristianstadsborna vackra. Naglar och fransar är två av de mest populära behandlingarna.

– Just nu är det mycket fransförlängningar som gör att man får mer volym. Tillsammans med vackra naglar gör det att man får ett bättre självförtroende. Man känner sig vacker direkt när man vaknar, säger Le Vu.

Relaterade artiklar