De öppnar ny butik i Galleria Boulevard

Galleria Boulevard. - Foto: Henrik Nordell

I februari kommer en ny butik att flytta in i citygallerian. Bakom den står två entreprenörer med lång erfarenhet inom mobilbranschen.

delningar

I mitten av februari kommer en ny mobilbutik att slå upp portarna i Galleria Boulevard, något som Lokaltidningen var först att berätta om. Entreprenörerna Nils Palmlund och Ahmed Abbas med flera års erfarenhet inom mobilbranschen har beslutat sig för att öppna en Audio Video-butik.

Där ska de sälja produkter inom mobiltelefoni, tv och bredband. De kommer att ta över 3-butikens lokal när de flyttar ut.

– Att vi väljer att lägga den i Galleria Boulevard och inte på C4 känns faktiskt också självklart för oss. Vardagsflödet där ute är betydligt sämre än här på Boulevard och när många mobiloperatörer nu valt att flytta ut till Hammar ser vi det bara som en fördel att vara kvar här, säger Nils Palmlund, till Lokaltidningen.

Redan för några dagar sedan avslöjade de också nyheten på sina egna facebooksidor. De beskrev det som en dröm som nu bli verklighet. Så här står det i inlägget från Nils Palmlund:

"Efter 7 år som anställd för diverse säljbolag har det äntligen blivit dags att att ta nästa steg i sin karriär. Att bli egen företagare har alltid varit en dröm och att göra det som jag själv anser mig själv vara bäst på, det vill säga försäljning, så känns lyckan och förväntningarna enorma."

Utöver själva mobilbutiken kommer de också att öppna ett företagscenter. Idén är att hjälpa företag med mobil- och bredbandstjänster. Något exakt datum för premiären är ännu inte spikat.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar