Christopher, 26, är med i Biggest loser: ”Sporrar mycket”

Foto: Pressbild/TV4.

Kristianstadsbon ställer upp i succéprogrammet.

delningar

Den 8 april har Biggest loser Sista utvägen premiär – då får tv-tittarna följa 14 personers kamp för viktnedgång på Ekolsunds slott. En av deltagarna är Christoffer Helm, 26 år, från Kristianstad

– Jag var hemma hos mina föräldrar och då sa min pappa till mig på skämt ”Ska du inte söka till Biggest?”. Först tog jag det negativt, men sedan gick jag en annan känsla. Det var klart jag skulle söka och få den hjälp jag behöver, säger han till 24Kristianstad

Det var för två år sedan han sökte första gången, men han kom inte med till säsongen 2018 – men efter att ha haft kontakt med redaktionen fick han en ny chans i årets upplaga av succéprogrammet. 

– Det jag tar med mig från den här resan är de fantastiska deltagarna och de nya vänner som man lärt känna under programmets gång. Det är många härliga människor även bakom kamerorna som man inte får se på tv som verkligen ställer upp och gör det helt perfekt för ens vistelse på slottet, säger Christoffer Helm. 

Det tuffaste under inspelningen tycker Christoffer var att vara helt avskärmad från omvärlden. 

– Jag älskar att läsa nyheter, men där hade jag inte tillgång till vare sig dator, mobil, tv eller radio. Första veckan var absolut jobbigast för det var då man blev av med allt gift som han har som nikotin och socker, säger han. 

Han uppmanar andra som går i samma tankar som han själv gjorde att söka sig programmet. 

– Tveka inte, utan bara sök. Att bara få komma på en slutaudition hjälper och sporrar mycket. Var inte rädd för vad andra personer kommer säga om dig, utan bevisa istället för andra att du kan och de andra hade fel. Jag slutade inte tro på mig själv, och det är mycket det som det handlar om, att inte ge upp, säger Christoffer Helm.

Biggest loser Sista utvägen har premiär 8 april och sänds måndagar och tisdagar på TV4 Play samt 21.00 i Sjuan.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar