Laddar

California-bandet spelar i Kristianstad

I morgon kommer det finbesök till Kristianstad. Bandet från USA spelar då på Biljardkompaniet.

delningar

I morgon kväll kommer California-bandet Ted Z and the Wranglers till Biljardkompaniet och kulturföreningen Äntligen. De kommer då att bjuda på klassisk country-rock med låtar om kärlek, ånger, att bli äldre och att hamna i trubbel. Bandet är på en miniturné i Europa innan de ska bege sig tillbaka till Las Vegas igen.

Konserten kommer att hållas på Biljardkompaniet. Den musik som Ted Z and the Wranglers spelar, beskrivs av kulturföreningen som en typ av americana som kan passa alla. Det är traditionell country, men också indie-americana i stil med Band of Horses.

Patrik Strands El-kvartett kommer att inleda kvällen. De består av medlemmar från två olika band och som spelar nyöversättningar av countryklassiker. Det vill säga musik från originalartister som Ernest Tubb, Hank Williams och Jimmie Rodgers.

Fakta / Detta är The Wranglers: Trevor Moore (bas) Johnny Bluesky (trummor) Jackson Laverne (gitarr och sång) Harrison Moore (gitarr, banjo, mandolin och sång) Rachel Perry (gitarr, piano, sång).

Konserten är klockan 20.00 på Biljardkompaniet, den 11 oktober.

Relaterade artiklar