Laddar

Butikskedjan avslöjar – därför väljer de Kristianstad

Den kända butikskedjan etablerar sig i Kristianstad. Här berättar de om sina planer.

delningar

För en vecka sedan avslöjade Lager 157 på Instagram och Facebook att de ska öppna en butik i Kristianstad. De kommer att ta över Sovas 1 150 kvadratmeter stora lokal i Härlöv efter att deras butik ska läggas ner.

Lager 157 som bland annat säljer kläder, skor och accessoarer har under en längre tid sneglat på Kristianstad. Nu väljer de att göra en satsning.

– Dels har vi fått mycket frågor i från kunder på om vi funderar på att etablera, men vi ser också att Kristianstad har en bra placering för att stärka oss i skåneregionen. När vi fann lokalen på Härlövs handelsområde så bestämde vi oss att etablera. Härlöv som handelsplats ligger i linje med vad vi står för, säger Mattias Wik, marknadsansvarig för Lager 157.

Det exakta datumet för när butiken kommer att öppna är inte bestämt. Det kommer dock att ske i maj månad. Redan nu söker de efter en butikschef via sin hemsida, en person med ett driv och engagemang. Fler arbetstillfällen kan dyka upp inom kort.

Kan du beskriva ert koncept? – Vi erbjuder rena och enkla klassiker på en ny prisnivå till tjej, kille och barn. Detta går igenom alla produkter vi har och där jeansen och den rena och enkla basen är grunden, säger Mattias Wik.

Relaterade artiklar