Butikschefen lämnar City Gross

Genrebild. - Foto: Dennis Johansson

"Det har varit en fantastisk resa"

delningar

Efter två år som butikschef för City Gross i Kristianstad lämnar nu Richard Bengtsson tjänsten den sista april. Detta skriver Richard i ett meddelande på sin Facebooksida.

Richard Bengtsson lämnar nu Bergendahls Food och City Gross för nya äventyr, men vad det bär av förtäljer han inte i inlägget.

"Jag hade en dröm när jag och mina kollegor köpte C4 området hösten 2005. Drömmen var att öppna en Stormarknad på detta område. Hösten 2017 fick jag göra just detta, att etablera City Gross i Kristianstad på det ny öppnade handelsområdet C4 Shopping. Jag är tacksam för det förtroendet jag fått från familjen Bergendahls att verkställa den. Det har varit en fantastisk resa och samtidigt roligt att vi har haft så stora framgångar. Jag lämnar nu över till Roger Kristiansson som blir ny butikschef.", skriver Richard i inlägget.

Efter bara ett par timmar har över 100 kommentarer lämnats med lyckönskningar om framtiden. "Du är den bästa butikschef som funnits." och "Det blev ju hur bra som helst med din stormarknad. Lycka till framöver!", lyder två av kommentarerna.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar