Butiker flyttar ut från gallerian

Galleria Boulevard. - Foto: Arkiv

Minst tre verksamheter flyttar ut från Galleria Boulevard i år. Två av dem ska öppna nytt på C4 Shopping.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Kristianstads citygalleria med namnet Boulevard slog upp portarna år 2013. I dagsläget är två av de tre etapperna öppna och det ryms cirka 35 olika verksamheter – allt från modebutiker till biograf, friskvårdsanläggning och restauranger.

Flera av verksamheterna är dock på väg att flytta ut. BR Leksaker stängde sin butik under mellandagarna och sedan tidigare är det klart att Dressmann XL kommer att lämna sin lokal. Klädbutiken med större storlekar har öppet sista dagen på söndag. Därefter flyttar de till C4 Shopping.

Nu är det klart att även Yoogiboost kommer att stänga sin butik i gallerian. De meddelar att sista försäljningsdagen är på torsdag den 24 januari. Sedan tidigare har de öppnat på köpcentrat C4 i Hammar.

Postnord kommer också att flytta ut, efter att ha befunnit sig på andra våningen ett flertal månader. De förhandlar om en ny lokal och kommer att flytta framåt sommaren.

– Vi kommer att flytta för att vi vill förbättra servicegraden för våra kunder, säger Mattias Sjöstedt, produktionschef på Postnord i Kristianstad, till Kristianstadsbladet.

Hobbybutiken Panduro ska också lämna sin lokal i citygallerian under våren. Det är sedan tidigare klart att de kommer att etablera sig på C4 Shopping. Panduro var en av de första butikerna som öppnade då Galleria Boulevard invigdes för över fem år sedan.

-  Butiken på C4 öppnar i slutet av mars och citybutiken i Galleria Boulevard stänger då parallellt. Vi tror på ett bättre kundflöde i C4, säger marknadschefen Thomas Panduro till 24kristianstad.se

Samtidigt har nya verksamheter flyttat in i citygallerian under senaste året. Friskis & Svettis öppnade en helt ny anläggning under sommaren. Nyligen har det också öppnats en boulebana intill Systembolaget. På ovanvåningen finns också sedan förra året en utställning om framtidens digitala möjligheter.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar