Butiken säljer ut – men inte i Kristianstad

BR Leksaker har fortsatt portarna stängda. I 28 andra butiker säljs nu leksakerna ut. - Foto: Henrik Nordell

BR Leksaker startar nu en utförsäljning. Men den kommer inte att ske i Kristianstad.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

På onsdagen meddelade den konkursdrabbade koncernen Top-Toy att de kommer ha utförsäljning av leksaker från BR samt Toy´s R Us. Det kommer att ske i 28 utvalda butiker, bland annat i Malmö och Helsingborg.

Leksaksaffären på C4 Shopping i Kristianstad kommer dock att vara fortsatt stängd. Produkterna ska ha flyttats därifrån till de andra butikerna.

– Den senaste tiden har vi flyttat mycket leksaker och haft många lastbilar på vägarna. Men nu är de utvalda butikerna fyllda med attraktiva varor, så vi är redo för utförsäljning, säger John Sommer Schmidt, en av två konkursförvaltare, i ett pressmeddelande.

"Utförsäljning i utvalda butiker från den 16:e januari 2019. Ingen retur-/ånger-/bytesrätt gäller på köp gjorda i butik under utförsäljningen", skriver bolaget på facebook.

Det är ännu inte klart hur länge utförsäljningarna kommer att pågå. Syftet är att få in pengar till konkursboet, samtidigt som det sker förhandlingar om att sälja verksamheten.

– Vi ska ha sålt alla varor och då är det först till kvarn som gäller. Vi uppmuntrar därför alla att komma i tid, säger Søren Aamann Jensen, en av två konkursförvaltare för Top-Toy.

Vad som kommer att ske med BR Leksakers lokal på C4 Shopping är oklart. De har redan i mellandagarna lämnat lokalen i Galleria Boulevard.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar