Laddar

Biljetterna till Mellon sålde slut rekordsnabbt

I dag släpptes biljetterna till Melodifestivalen. I Kristianstad sålde de rekordsnabbt. Men det finns kvar att köpa.

delningar

Klockan 09.00 släppte Ticketmaster biljetterna till Melodifestivalen. Den 2:a och 3:a mars ska den arrangeras i Kristianstads Arena. Här blir det tre föreställningar med genrep, matinégenrep och livesändning av Andra Chansen.

Evenemanget har visat sig vara mycket eftertraktat. Efter bara 20 minuter uppges biljetterna ha sålts slut. Totalt räknar man med att det kan finnas cirka 3 500 biljetter per föreställning, vilket kan innebära runt 10 000 sålda biljetter på kort tid.

– Det är roligt med en sådan bra start. Redan innan har vi som arbetat med arrangemanget att det finns väldigt många som är intresserade. Det har varit ett jättesurr kring Melodifestivalen och det har varit något man pratat om på många arbetsplatser, säger Henrik Fröberg på Arenabolaget.

Klart är nu att det kommer att bli en stor publikfest i Kristianstad nästa år. Senast ett sådant stor evenemang sålde slut, var när Johan Glans gästade staden. Då såldes närmare 16 000 biljetter till de fyra showerna.

– Det är stort att Melodifestivalen kommer till hit. När de stora bolagen kommer hit så kan vi visa att vi ger dem den bästa servicen. Då finns chansen att få flera stora evenemang till Kristianstad.

Även om biljetterna till huvudföreställningen uppges vara slut, kan det dock finnas en chans kvar för Mello-fantasterna. Till genrepen finns det fortfarande platser kvar.

– De föreställningarna skiljer sig inte jättemycket från huvudföreställningen. Det kan vara kul för barnfamiljer att komma hit och se Melodifestivalen och sen sätta sig ner och se det även på tv:n, säger Henrik Fröberg.

Relaterade artiklar