Laddar

BILDSPEL: Så var premiären för C4 Springbreak

Ett stort antal bilar och hundratals besökare fanns under lördagen på plats under premiären av C4 Springbreak. På bilträffen fanns alla modeller från amerikanska veteranbilar till nya specialbyggen.

delningar

Det blev strålande sol och blå himmel under premiären för C4 Springbreak på Åsum ring utanför Kristianstad. Ett arrangemang som drivs av C4 Car Club. Vid 15-tiden började de första mullrade bilarna och motorcyklarna att rulla in till bilutställningen, samtidigt som besökarna anlände. Alla modeller från amerikanska veteranbilar till specialbyggen fanns på plats att beskåda.

En av bilarna ägs av Karsten Möller från Landskrona. Han har sedan lång tid tillbaka ett stort bilintresse och bygga bilar tillsammans med vännerna i en gemensam verkstad. Till Kristianstad kom han med en något upphottad Nissan 350.

– Denna bilen har jag haft i elva år och är den första jag bygger om. Att göra fronten tog två år. Det är kul att träffa vänner på bilträffar och att visa upp för andra vad man gjort. Samtidigt kan man byta idéer, säger Karsten Möller.

Många av besökarna samlades för att se bilar tävla i att göra bästa burnouten. Det tävlades också i vilken bil som kunde spela högst ljud. Dessutom fanns ett flertal företag på plats.

Se bilderna från C4 Springbreak i bildspelet.

Relaterade artiklar