Laddar

Bånken nöjda med nystarten – nu vill de utveckla verksamheten

Nu har bänken haft öppet i ungefär en månad. Ägaren Thimmy Andersson är väldigt nöjd med nystarten, trots en del hinder.

delningar

För lite drygt en månad sedan slog utestället tillika restaurangen Bånken upp dörrarna igen. Detta efter att ha varit stängt under flera månaders tid i sviterna av en brand. Nu blickar man framåt. Och med ägaren Thimmy Andersson i spetsen, har starten varit väldigt bra.

– Nystarten har varit bra. Om vi ser utifrån att det varit en del sjukdomar, och en del ny personal har det varit väldigt bra. Det tar ju lite tid att trimma in en ny personal, men det börjar ta sig.

Om de ser till gästernas respons, har de all anledning att vara nöjda.

– Responsen är vi väldigt nöjda med. Det har varit mycket gäster, vilket såklart är kul. Det har dock gjort att den nya personalen verkligen haft mycket att göra. Det har väl hänt någon liten incident med några som fått vänta lite länge, men det kan vi bara beklaga för.

Även om restaurangen tycker att nystarta varit bra är de medvetna om att det alltid finns små saker man kan utveckla. Men den största frågan de vill driva går utanför lokalens väggar.

– Om staden vill hänga med och vara en bra mötesplats samt handelsstad, krävs det att många bitar faller på plats. En av dem är att vi måste ha ett bra restaurangtorg, likt lilla torg i Malmö.

Nu planeras det för fullt inför framtiden gällande vad som komma skall, dessvärre för Bånkens del, har de råkat ut för ett mindre bakslag. Hur det kommer påverka restaurangen är lite oklart.

– Vi har råkat ut för en takomläggning, så vi får helt enkelt avvakta och se vad som händer med det.

 

Relaterade artiklar