Laddar

AVSLÖJAR: Ny etablering i C4 Shopping

Nu är det klart för ytterligare en verksamhet i den nya gallerian C4 Shopping i Kristianstad. Därmed växer antalet lokaler som ägarna Eurocommecial lyckats hyra ut.

delningar

Shoppingcentrat i Hammar håller på att byggas för fullt och kommer att öppna i etapper under år 2017 och år 2018. Där ska bli totalt 35 000 kvadratmeter yta i gallerian bortsett från stormarknaden. Ett arbete pågår ständigt för att fylla gallerian med nya hyresgäster. Nu är det klart att ännu en kedja ska öppna i C4 Shopping.

Espresso House är det kafé som beslutat sig för att etablera sin verksamhet i den nya gallerian. De kommer att öppna i samband med invigningen. Sedan tidigare har kedjan kaféverksamhet inne i centrala Kristianstad, både i stationshuset och i galleria Bouelvard.

Det är en av de snabbaste växande coffee shop-kedjorna och finns på över 250 platser över hela Norden. Espresso House drivs i egen regi, men vem som kommer att driva det nya kaféet på C4 Shopping är oklart. 24kristianstad.se har sökt etableringsansvarig för en kommentar, men de är just nu bortresta. I verksamheten fokuserar de på kaffe med hög kvalitet, bakverk, sallader och egenbakat bröd.

Sedan tidigare är det klart att Hennes & Mauritz, MQ, Hallbergs Guld, Lindex, FeetFirst och Le Croissant ska finnas i C4 Shopping. Visionen är att där ska finnas totalt cirka 100 butiker när gallerian är helt färdigbyggd.

Relaterade artiklar