Laddar

Arenabolaget är laddade inför Thåströms Kristianstadsbesök

I kväll kommer en av Sveriges mest kända musiker att besöka Kristianstads Arena.

delningar

Joakim Thåström, av många kända som frontfiguren i Ebba Grön och Imperiet, kommer i kväll att besöka Kristianstad. Efter att i september månad ha släppt det nya albumet Centralmassivet, ger han sig ut på turné med spelningar i hela landet. Klockan 20.00 kliver han upp på scenen.

–  Vi är extremt stolta över att kunna bjuda på en konsert med en av Sveriges tyngsta och mest ikoniska artister. Tanken är att det ska bli en mer intim upplevelse och en klubbkänsla. Thåström har hyllats i recensioner på alla platser där han uppträtt, säger Robin Åkerman på Paraply produktion.

Inför konserten har det sålts mellan 1 200 och 1 300 biljetter. Ungefär så många besökare har även kommit till Thåströms tidigare konserter. Det finns dock fortfarande biljetter kvar att köpa, både via Ticketmaster och direkt innan konserten.

– Det kommer att bli ett fantastiskt konsertupplevelse i ljud och ljus. Vi hoppas att det kommer besökare dit, både om man är nyfiken eller har lyssnat på Thåström förr, säger Robin Åkerman.

Konserten i Kristianstad genomförs i ett samarbete mellan Paraply produktion och Arenabolaget. De bygger nu upp en scen för mannen som kallats Sveriges största rockstjärna.

– Vi gör den här konserten med en stående publik, det var ett tag sedan vi hade det. Det är roligt att få hit Thåström till Kristianstad, säger Henrik Fröberg på Kristianstads Arena.

Relaterade artiklar