Laddar

Affärslokal i Åhus till salu: ”Kanonläge”

Mitt i centrala Åhus finns nu möjlighet att förvärva en affärslokal och lägenhet. Såväl fastighet som läge hyllas utav mäklaren. ”Det är ett rejält bygge med kanonläge, så det är spännande”, säger Christian Andersson från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

delningar

Trots att fastighetenKöpmannagatan i centrala Åhus bara legat ute på Hemnet i några dagar har den redan hunnit locka till sig stort intresse. I förra veckan var fastigheten den mest besöka bostadsannonsen i Kristianstads kommun. För knappt 6 miljoner kronor kan köparen förvärva både bostad och affärslokaler, vilket öppnat upp sig då dator- och teknikföretaget Kenza lämnar samhället.

– De ska flytta från Åhus, upp mot nordöstra Skåne och ha nåt litet mindre har de tänkt sig, säger Christian Andersson, ansvarig mäklare vid Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Medan Kenza drivits på bottenplanet har företagets ägare själv bott i lägenheten på ovanvåningen, men nu blir alltså båda lokalerna lediga.

– De bor själva i lägenheten. Han byggde om det helt tio år sen och sen dess har de bott där själva. Men nu är det dags att trappa ner och ha nåt lite mindre då. Sen är det ju en lokal till, där det länge varit ett mäklarkontor, men de kommer vara kvar som hyregäst.

– Så det blir en lokal och lägenhet ledig för den som köper. Det ligger ju jättebra med parkering utanför och är nära till allt, med bra skyltfönster, säger Christian Andersson om fastigheten som tidigare rymde Föreningsbanken.

Vad kan lokalen tänkas passa för? – Det ligger ju mitt i Åhus så det är väl nån butik eller nåt kontor. Det är flexibelt så.

Hur har intresset varit? – Det har bara legat ute i några dar men ett par intressenter har hört av sig. Jag ska ut och visa det i kväll faktiskt. Men det har precis kommit ut nu under semesterveckorna. Det har varit ute sen helgen på Hemnet, så den har varit ute väldigt kort tid. Men ett par stycken har hört av sig och vill komma och titta.

Relaterade artiklar