Laddar

27(!) nya butiker klara för C4 Shopping

En stor andel av C4 Shopping är nu uthyrt. I ett pressmeddelande berättar ägarna Eurocommercial att 70 procent av köpcentrumet är uthyrt – och meddelar hela 27 nya butiker som kommer öppna i C4 Shopping.

delningar

I höst slår City Gross upp portarna i C4 Park och ett år senare är det dags för invigningen av Kristianstads nya köpcentrum – C4 Shopping. Med ett och ett halvt år kvar till premiären meddelar nu Eurocommercial, som är ägare till C4 Shopping, att 70 procent av köpcentrumet är uthyrt.

– Vi har valt att offentliggöra många av de butiker som är klara då vi har kommit en bra bit på vägen att skapa regionens absolut främsta och en av Skandinaviens bästa handelsdestinationer. Nu fortsätter arbetet att knyta till oss många fler internationella, svenska samt regionalt starka butikskoncept, säger Eurocommercials Sverigechef Martin Bjöörn i ett pressmeddelande.

24Kristianstad har sedan tidigare avslöjat en handfull butiker som kommer öppna upp i köpcentrumet. Nu presenterar Eurocommercial 40 av de klara butikerna – varav 27 stycken är nyheter. Bland de nya butikerna som är klara finns bland annat klädbutikerna Volt, BikBok, KappAhl och Jack & Jones (Se faktaruta för samtliga klara butiker).

– Vi har gott om hyresgäster i alla kategorier: Mode, skor & accessoarer, sport & fritid, hälsa & skönhet, hem & interiör. De flesta stora kedjor är klara och fler kommer offentliggörs längre fram. Dessa tillsammans med starka regionala och lokala koncept kommer göra C4 shopping till något utövar det vanliga, säger Pär Frankenius, styrelseordförande i C4 Shopping.

Totalt kommer C4 Shopping rymma cirka 90 butiker.

Nya butiker som är klara för C4 Shopping: Apoteket BikBok  Carlings Chili Wok Dimoda Dressmann  Ecco Elgiganten Euro Nail Gina Tricot Hemtex Jack & Jones  JOY KappAhl  Kicks Rituals Sandelins Scorett  Skult Sportringen Sumo Sushi Synoptik The Phone House Vacker Vero Moda Volt  Önska

Sedan tidigare är det känt att dessa butiker ska öppna i C4 Shopping: Akademibokhandeln BR-Leksaker Cubus Deichmann Espresso House Feet First Hallbergs Guld H&M Le Croissant Lidl Lindex MQ Synsam

Relaterade artiklar