Laddar

25-åring slogs blodig i centrala Kristianstad

Den 25-åriga mannen slogs blodig i centrala Kristianstad. Nu åtalas en annan person misstänkt för misshandel.

delningar

25-åringen hade varit ute på nattklubb i Kristianstad tillsammans med vänner i mitten av augusti när de var på väg hem hem till en kompis. Deras mobiltelefoner hade dött. Därför frågade de en annan person ifall de kunde låna hans mobil och ringa efter taxi. Mobilen fick de inte låna utan mannen går därifrån.

Det dröjer dock inte länge innan han återvänder och slår 25-åringen rakt i ansiktet. De befinner sig då på Västra Storgatan. Mannen klarade sig utan att falla, men läppen slogs blodig. Polisen larmades till platsen och dagen efter fick 25-åringen åka in till sjukhuset för att sy. Han klarade sig med lindriga skador.

Nu har det hela fått sitt rättsliga efterspel, då en 23-årig man åtalas misstänkt för misshandel. Han erkänner brottet. I polisförhör säger mannen att samtliga inblandade hade druckit och att de började tjafsa. Särskilt mycket mer minns han inte från händelsen.

– Jag ångrar mig jätte, jätte, jättemycket. Jag har mått skitdåligt över detta men jag erkänner, säger 23-åringen till polisen.

Inför rättegången finns det både vittnen och bilder som bevis. 25-åringen begär cirka 7 000 kronor i skadestånd.

Relaterade artiklar