VIMMELBILDER: Fullt ös på Grand nattklubb i Kristianstad

Har du eller någon vän fastnat i vimlet på Grand nattklubb i Kristianstad?

Henrik Nordell

Kl.18:08, 16 oktober, 2017

VIMMELBILDER: Fullt ös på Grand nattklubb i Kristianstad
Nattklubben på Grand var välbesökt under helgen.

I helgen var det nattklubb på Grand i Kristianstad. Tre DJ:s spelade på de tre dansgolven. 24kristianstad gjorde ett besök genom vimmelfotografen Lars Svensson.

Har du eller någon vän fastnat på bild? Se alla bilderna här nedanför

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Nakenfilmen har blivit viral – flera miljoner visningar

Nakenfilmen från Åhus har blivit en internationell succé med miljontals visningar. "Fransmännen är överförtjusta", säger Paula Eriksson.

Henrik Nordell

Kl.19:57, 23 februari, 2018

Nakenfilmen har blivit viral – flera miljoner visningar
Nakenfilmen har blivit en succé. Foto: The Absolut Company

I början av februari lanserade The Absolut Company sin uppmärksammade kampanjfilm. Vid fabriken i Åhus kastade 28 medarbetare av sig kläderna tillsammans med ett antal skådespelare. Syftet var att visa transparensen med Sveriges mest exporterade livsmedelsprodukt.

– Vi vill visa att Absolut Vodka inte har någonting att dölja. För oss är det ett sätt att visa produktionen på ett underhållande sätt, med fokus på hållbarhet. Det visar att vi inte har något att dölja, säger Paula Eriksson, vp för Corporate Communications på The Absolut Company.

LÄS MER: TV: Anställda näckar i Absoluts nya film

Filmen har spridit sig över hela världen och har blivit omskriven i internationell media. New York Post, Grist och Eco-Business är några av sajterna som har uppmärksammat den annorlunda kampanjen.

Efter att den publicerats på Youtube har videon fått minst fem miljoner visningar, på knappt tre veckor. ”Det här är en av de bästa reklamfilmerna i historien” och ”Bra film, fräck, fick mig att le” är två av kommentarerna.

– Det är många som har velat använda sig av filmen. Fransmännen har blivit överförtjusta och tycker att den är jätterolig. En del tycker att vi är knasbollar och att det är lite bisarrt. Det är den film som har fått mest uppmärksamhet under de senaste åren. Den är lite oväntad, säger Paula Eriksson.

Hur känns det att filmen har blivit en viral succé?
– Det är fantastiskt och det är kul att det finns ett stort intresse för produkternas ursprung, äkthet och hållbarhet i produktionen. Vi ser att allt fler är intresserade av hur produkterna tillverkas och här har vi hittat en ton som folk kan ta till sig utan att det blir tråkigt.

I filmen får vi följa ”Gunnar” i sin födelsedräkt, som med svensk dialekt på engelska berättar om hur The Absolut Vodka använder lokala produkter från Åhus till sin vodka. Han berättar bland annat om hur restprodukterna (drank) går till grisfoder. Till sin hjälp i filmen har han ett stort antal nakna medarbetare runt sig.

– Allt är klimatneutralt i destilleriet och man arbetar hela tiden med kretslopp. Glaset som är i flaskan är till 40 procent återvunnet klarglas. Vi är beroende av att folk återvinner, då vi vill ha kristallklart glas och på så sätt minska miljöpåverkan, säger Paula Eriksson.

Här kan du se den omtalade filmen på Youtube.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Stor fest på stan Melodifestivalen kommer till Kristianstad

Melodifestivalen kommer att ta över Kristianstad i nästa vecka. Här är vad du inte får missa.

Henrik Nordell

Kl.18:56, 23 februari, 2018

Stor fest på stan Melodifestivalen kommer till Kristianstad
Melodifestivalen kommer till Kristianstad. Här vid Stora Torg blir det bland annat final i tävlingen "Ta chansen". Foto: Henrik Nordell

Med bara någon vecka kvar till Melodifestivalen börjar verksamheterna runt om Kristianstad att ladda upp. Flera skyltfönster är redan pyntade med orange ballonger och skyltar med haschtaggen #melfestkristianstad. På onsdagen asfalterades den tidigare uppgrävda ytan vid Stora torg. Där ska det nu bli tre dagars fest.

– Melodifestivalen är den största produktionen som åker på turné runt i Sverige. Det är en väldigt bra plattform för samarbete och en stor upplevelse. En stor del av befolkningen tittar på den på teve och alla har en åsikt om tävlingen. För näringslivet är det bra då alla måste äta och bo någonstans, säger David R Andersson, projektledare.

LÄS MER: Evenemangschefen avslöjar – då fick Kristianstad beskedet om Melodifestivalen

Det hela drar igång på torsdag i nästa vecka klockan 14.03 då SR P4 sänder Melloextra live från stora torg.  Det fortsätter med SVT-sändningen av programmet Random Mix och därefter ett invigningstal av kommunalrådet Pierre Månsson (L). Melodifestivalens sponsorer kommer samtidigt att ordna event på torget.

Klockan 18.00 är tiden att hålla reda på för dig som vill möta artisterna till Andra Chansen på nära håll. Då kommer nämligen den röda mattan att rullas ut.

– Lokala artister som har en mello-koppling kommer att uppträda. Artisterna som ska tävla går på röda mattan. Det är en chans att ta bilder eller få en autograf, säger David R Andersson.

Fredagen den 2 mars kommer att bli minst lika fullspäckad. Redan vid 14-tiden startar uppvisningar och konserter med elever från flera av Kristianstads gymnasieskolor. Klockan 16.00 är en av huvudpunkterna, då kommunens egna Melodifestival ”Ta chansen” ska avgöras. Det blir en stor final.

– Vi har åkt runt på flera orter i kommunen för att sprida det hela. Det finns många musikaliska unga, de är fantastiska talanger. Den som vinner finalen ska naturligtvis också koras och vem gör inte det bättre än förra årets vinnare av Melodifestivalen Robin Bengtsson? Han kommer dessutom att göra en liten konsert på Stora Torg, säger David R Andersson.

De sista deltävlingarna i Ta Chansen hölls i dag på Vä Köpcentrum samt i morgon (lördag) på Galleria Boulevard. Hittills har det blivit en succé.

– Det är väldigt glad stämning. Under Ta chansen lottar vi också ut en del av de biljetter som kommunen har tilldelats till Melodifestivalen. Så man ska besöka arrangemanget om det finns en möjlighet, säger David R Nilsson.

Lördagen den 3 mars avslutas den stora välkomstfesten. Det är också då som det sista genrepet och livesändningen görs från Kristianstad Arena.

Klockan 10.03 drar det igång med Melodikrysset som leds av Anders Eldman. Det kommer så klart att bli mello-inspirerat. Tv-kända Jovan Radomir kommer att intervjua en rad gäster. Därefter följer en show för de yngsta.

– Bolibompadraken och Radioapan kommer att ha två shower vardera. Det blir en dag för alla barnfamiljer. Det händer väldigt mycket kopplat till Melodifestivalen i Kristianstad just nu, så det är bara att gå ut och besöka. Det finns något för de flesta, säger David R Andersson.

Här kan du se eventen som är på gång, relaterade till Melodifestivalen i Kristianstad.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Danskt medium återvänder till Kristianstad

Två gånger i år kommer Kristianstad få besök av den danske spökjägaren.

Robert Rosén

Kl.16:56, 23 februari, 2018

Danskt medium återvänder till Kristianstad
Turnén med Karsten Torebjer förlängs – och spelas även i höst. Foto: Robert Eldrim/Medljus.

I höstas meddelades det att komikern Patrik Larsson skulle ut på turné, med sin karaktär Karsten Torebjer. Efter att i princip ha sålt slut på biljetterna står det nu klart att Karsten, som är ett danskt medium, kommer ge sig ut på ännu en turné i höst.

Även under höstturnén väntar ett besök i Kristianstad. Den 11 oktober intar nämligen Karsten Torebjer än en gång Kristianstads Teater, då ”Karsten Torebjer – Miraklet från Jylland” sätts upp en andra gång i staden.

LÄS MER: Populär karaktär uppträder i Kristianstad

Biljetterna till höstens framträdande släpps måndag 26 februari.

Vårens uppträdande i Kristianstad är sedan tidigare slutsålt.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Kristianstad Rockfest

Jubilerande rockbandet till Kristianstad

I sommar uppträder de på Kristianstad Rockfest.

Robert Rosén

Kl.12:01, 23 februari, 2018

Jubilerande rockbandet till Kristianstad
Mustasch uppträder på Kristianstad Rockfest. Foto: Wikimedia Commons.

På fredagen släpptes två nya akter till Kristianstad Rockfest. Det står nu klart att 20-årsjubilerande Mustasch, med två Grammisar i fickan, kommer att uppträda i Tivoliparken.

Förutom Göteborgarna med Ralf Gyllenhammar i spetsen presenterades även Sonny Black på fredagen. Kristianstadsbandet splittrades för 15 år sedan men kommer att återförenas den 14 juli.

LÄS MER: EXTRA: Fyra akter klara för Kristianstad Rockfest

– Vi startade Kristianstad Rockfest med tanken om att fånga andan av hur Tivolirock var i början och att kunna presentera ett band som Sonny Black bidrar helt klart till detta, säger Christian Axén, festivalgeneral för Kristianstad Rockfest, i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är fyra band, däribland The Sounds, klara för sommarens rockfest.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

VIMMELBILDER

VIMMELBILDER: Stor fest på nattklubben i helgen

Det var stor fest på en av Kristianstads nattklubbar i helgen. Här är alla bilderna.

Redaktionen 24Sverige.se

Kl.18:55, 19 februari, 2018

VIMMELBILDER: Stor fest på nattklubben i helgen
Det var festlig stämning och mycket folk på Grand Nattklubb i Kristianstad. Foto: Lars Svensson

Grand nattklubb i Kristianstad körde med dubbla nattklubbar denna helg. På fredagen var det för 18+ och på lördagen för 23+. Under den sista av dessa dagar fick nattklubben besök av danska DJ 4Gaard, av DJ Jens samt DJ Nermin.

Ett stort antal festsugna killar och tjejer var på plats. 24kristianstads Vimmelfotograf Lars Svensson var där. Alla bilderna ser du här nedanför. Är det någon du känner igen?

LÄS MER: VIMMELBILDER: Fullspäckad helg för Biljardkompaniet

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Stäng