Kristianstads bästa pizzeria är utsedd

2016 års bästa pizzeria i Kristianstad är utsedd.
Åtminstone sett till OnlinePizza.se:s undersökning.
Baserat på en rad faktorer har en vinnare korats.

Robert Rosén

Robert Rosén

Kl.12:05, 12 januari, 2017

Kristianstads bästa pizzeria är utsedd
Kristianstads bästa pizzeria har korats. Foto: Arkiv.

Det är användarna av OnlinePizza.se som ligger bakom valet av stadens bästa pizzeria. Appen har genom omdömen och beställningar slagit fast vilken pizzeria som är bäst i landet men även vilken som är bäst i en rad olika städer, däribland Kristianstad.

När appen gjort bedömningen och korat fram en vinnare för förra året har de tittat på bland annat kunders betyg, i hur hög utsträckning kunder återkommer, försäljning per invånare i staden samt hur snabb pizzerian är på att få färdig maten.

I ett pressmeddelande skriver de att Pizzeria Express utsetts till vinnare i Kristianstad och därmed korats till stadens bästa pizzeria. På en andraplats hamnade Starpizzeria medan San Remo pizzeria blev trea.

– Genom att utse årets mest populära pizzerior får OnlinePizza möjlighet att uppmärksamma de fantastiska pizzabagare som använder tjänsten som en del i sin verksamhet, säger företagets VD Anders Signell i pressmeddelandet.

LÄS MER: Kristianstads bästa restauranger

Bäst pizzeria i hela landet menar appen att Sannegården Eriksberg i Göteborg har, någonting som innebar att de vann omröstningen för tredje året i följd.

Appen har enligt egen utsago 500 000 användare och 1 361 restauranger runt om i landet är uppkopplade till den.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel