JUST NU: Träd blockerar vägen

Vid 13.30-tiden på onsdagen blåste träd ner utanför Knislinge. Personal är på väg för att göra vägen farbar igen. En olycka har också inträffat utanför Hässleholm.

Henrik Nordell

Henrik Nordell

Kl.14:13, 11 januari, 2017

JUST NU: Träd blockerar vägen
Flera olyckor i samband med snöstormen.

Det är på väg 2055 mellan Bivaröd och Hjärsås, utanför Knislinge som ett eller flera träd har blåst omkull. Vägen är blockerad, enligt Trafikverket. Personal är dock på väg för att ta bort träden från vägbanan.

Samtidigt kommer det in trafikrapporter från stora delar av Skåne om bilar som åkt av vägen i samband med snöstormen. På väg 21 i riktning mot Tyringe är vägen också avstängd i båda riktningarna efter en trafikolycka. Det är oklart ifall någon skadats där.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel