TV: Här fångas tjuvarna på film

Två män misstänks ha stulit nioåriga Sagas insamling till barn i krigsdrabbade videon. Men allt fångades av butikens övervakningskamera.

Martin Persson

Martin Persson

Kl.08:38, 9 januari, 2017

TV: Här fångas tjuvarna på film
Foto: Skärmdump/Expressen/Videocenter

Nu sprids en övervakningsvideo från Videocenter i Åhus som visar hur två män stjäl nioåriga Saga och hennes klasskamraters insamling till barn i krigsdrabbade Syrien. Videoklippet visar när två män vilseleder personal i butiken, blockerar övervakningskameran och sedan är insamlingsbössan innehållande ett par tusen kronor borta.

TV: Se stölden här (extern länk)

– Men jag ger den som gjort det en tidsfrist i tag. Han får komma in och prata med mig om detta, det är därför vi går ut med informationen, säger Leo Kisswan, Sagas pappa och ägare av Videocenter, i till Expressen.

Läs mer: ”Jag blev förbannad när jag upptäckte det”

Stölden är polisanmäld.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel