Filipovic provtränar med division 1–klubb

Tommy Filipovic har meddelat att han lämnar Hässleholms IF.
Nu ser han ut att hamna i division 1.
Anfallaren provtränar nämligen med Ljungskile SK.

Robert Rosén

Robert Rosén

Kl.19:55, 9 januari, 2017

Filipovic provtränar med division 1–klubb
Tommy Filipovic (i grönt) provtränar med Ljungskile. Foto: Arne Forsell/Bildbyrån.

För ett år sedan vann Hässleholms IF kampen om Tommy Filipovic, 22, som därmed valde att nobba en flytt till Kristianstad FC. Anfallaren stod totalt för 21 mål under sin debutsäsong i HIF men meddelade i en intervju med Norra Skåne i november att han lämnar klubben.

Nu ser anfallaren ut att vara nära en ny klubbadress. När Kristianstad FC:s kommande seriemotståndare, Ljungskile SK, drog igång säsongen under måndagen befann sig Filipovic på planen. Någonting som lokaltidningen Bohusläningen var först att rapportera om. Enligt anfallaren själv sträcker sig provspelet veckan ut.

– Jag har ett provspel på en vecka som börjar på måndag. Jag går inte ut med klubben än, men det är uppåt så det går på rätt håll, sa Filipovic till Kristianstadsbladet i fredags.

Även Robin Strömberg, ursprungligen från Tollarp, kan komma att göra flytten till Ljungskile. För Bohusläningen bekräftar nämligen Ljungskile–tränaren Glenn Ståhl att de är intresserade av Strömberg som senast huserade i Östers IF.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel