LISTA: Här är de tio mest klickade villorna i Kristianstad | Nyheter i Kristianstad- 24 timmar om dygnet – Helt gratis

LISTA: Här är de tio mest klickade villorna i Kristianstad

24Kristianstad listar de tio populäraste husen i Kristianstad under föregående vecka.
Två stora gårdar toppar listan, men även anrika Villandsgården är till salu.

Jonas Bengtsson

Kl.19:30, 7 januari, 2017

LISTA: Här är de tio mest klickade villorna i Kristianstad
Foto: Hemnet

21765846

1) Norrevångsvägen, Fjälkinge, Kristianstad. Utgångspris: 2 495 000 kronor.
(Foto: Fastighetsbyrån/Hemnet)
Mellan Fjälkinge och Viby ligger detta hus mellan åkrar och lantbruk. Här är lugnet påtagligt och landskapet vidsträckt. Huset har sitt ursprung från tidigt 1900-tal och har gott om utrymme med inrett annex. Tomten är på 12 500 kvadratmeter.
Här hittar du annonsen.


21764498

2) Brostorpsvägen, Maglehem, Kristianstad. Utgångspris: 1 695 000 kronor.
(Foto: Fastighetsbyrån/Hemnet)
Gården Svalekroken ligger endast ett stenkast från havet. Här finns åtta rum varav tre till fyra sovrum, stora sällskapsytor med säregen designad öppen spis. En trädgård på 7 300 kvadratmeder med annexbyggnad/knäbeckshus.
Här hittar du annonsen.


d20f7-f34d1-cb901-33664-b6a22-10b69-14ce4-bb408

3) Donners Väg, Degeberga, Kristianstad. Utgångspris: 1 295 000 kronor.
(Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling/Hemnet)
I den gedigna 1930-talsvillan är den gamla charmen bevarad i form av glasveranda, trägolv och pampig entré, vackert belägen intill Dunderbäckens naturreservat. I det luftiga ljusa vardagsrummet finns en kamin som definitivt höjer mysfaktorn.
Här hittar du annonsen.


21519628

4) Travgatan, Öllsjö, Kristianstad. Utgångspris: 2 150 000 kronor.
(Foto: Fastighetsbyrån/Hemnet)
Välskött enplansvilla i Öllsjö. Praktiskt boende med allt i ett plan. Barnvänligt med närhet till dagis, skola och fritidsaktiviteter. Lummig trädgård med fruktträd och insynsskyddad baksida. Uteplats i söderläge samt ett stort inglasat uterum.
Här hittar du annonsen.


19bd6383fca6ab78aa79b86771d6bc17

5) Slättingen, Tollarp, Kristianstad. Utgångspris: 1 695 000 kronor.
(Foto: Fastighetsbyrån/Hemnet)
Villa i barnvänligt område på Slättingen. I bostaden erbjuds sällskapsytor, flera sovrum, uterum, garage samt carport. Källaren bjuder på ytterligare sällskapsrum och gästrum. Lugnt och trivsamt men ändå närhet till förskola, skola och mataffär.
Här hittar du annonsen.


1e1f3e28f919b61e3c57270e85221229

6) Fjälkingevägen, Fjälkinge, Kristianstad. Prisuppgift saknas.
(Foto: LRF Konsult/Hemnet)
Villandsgården är en välskött bygdegård på utmärkt läge och god tillgänglighet mellan Kristianstad och Fjälkinge. Lokalerna är anpassade för bröllop, fest samt förenings- och styrelsemöte men har även stor potential för annan verksamhet. Godkänt för 150 personer. Tomt på 4 910 kvadratmeter.
Här hittar du annonsen.


1ac03dfbcbf1cb3ace846b7bb147b402

7) Flygarevägen, Yngsjö, Kristianstad. Utgångspris: 3 795 000 kronor.
(Foto: HusmanHagberg/Hemnet)
Arkitektritat hus som ligger på en skogstomt bara 500 meter från Yngsjös sandstrand. Huset har en spännande planlösning med detaljer som bambugolv, spotlights i taket, specialdesignat kök, stora fönsterpartier, takfönster och öppet upp i nock som ger ljus och härlig rymd.
Här hittar du annonsen.


1583068d-349e-4c5b-8eb8-59e8bcbb2a21

8) Kråkrisvägen, Äspet, Åhus. Utgångspris: 3 375 000 kronor.
(Foto: Mäklarhuset/Hemnet)
Interiört erbjuds en optimal planlösning med tre sovrum, badrum, vardagsrum med braskamin. Exteriört en insynsskyddad trädgård som är något helt utöver det vanliga. I somras besöktes trädgården av nära 600 trädgådsentusiaster!
Här hittar du annonsen.


9ae50c90-96df-4d95-a940-0777f98df2d0

9) Klittervägen, Äspet, Åhus. Utgångspris: 3 750 000 kronor.
(Foto: Mäklarhuset/Hemnet)
På högt vackert läge endast cirka 500 meter från havet finner man detta fritidshus! Med en byggrätt på 20 procent av tomtarean ges ett unikt tillfälle att skapa sitt drömboende för fritids- eller permanentbruk. Tomten omfattar 2 607 kvadratmeter och är avstyckningsbar.
Här hittar du annonsen.


b580f193b765683d342ba78e8966b07b

10) Videvägen, Äspet, Åhus. Utgångspris: 7 350 000 kronor.
(Foto: Din Mäklare/Hemnet)
Huset uppfördes 1983 som ett av två exklusiva boenden på Videvägen och har endast haft två ägare. Villan har sin egen karaktär med stora glaspartier mot söder och dess höga läge över vägen. Utanför fastighetens mellanvåning finns en terrass som sträcker sig utmed framsidan och även runt gaveln till en uteplats i västerläge.
Här hittar du annonsen.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

EXTRA: Nu öppnar nya matkedjan – Sverigepremiär i Kristianstad

Kristianstad får Sveriges första 7-Eleven Deli. "Jag tror stenhårt på konceptet", säger franchisetagaren Robert Pettersson.

Henrik Nordell

Kl.19:57, 21 maj, 2018

EXTRA: Nu öppnar nya matkedjan – Sverigepremiär i Kristianstad
7-Eleven Deli öppnar mittemot gallerian. Foto: Henrik Nordell

I veckan kommer det att bli Sverigepremiär för en ny matkedja. Det är 7-Eleven Deli som snart slår upp portarna i centrala Kristianstad. De har tagit över de lokaler där House of Bagels tidigare fanns.

Entreprenören bakom stans nya matställe är Robert Pettersson som under tio års tid har drivit Pressbyrån på Hässleholm Centralstation.

LÄS MER: EXTRA: Matkedjan etablerar sig i centrala Kristianstad

– Detta är ett helt nytt koncept för Sverige. Vi kommer att ha fokus på mat och dryck. Du ska kunna få en pastasallad, en pizza eller paj som vi tillagat från grunden i vårt kök. Det är på take away-delen som vi hoppas att bli stora, där har vi vårt signum.

– En stor grej tror jag kommer bli våra pizzor. Vi har fått provlaga mat i veckan och de är riktigt bra. Om kunderna prövar den en gång så kommer de att komma tillbaka. Den mat vi har ska vara tillagad med kärlek och med kvalitet, säger franchisetagaren Robert Pettersson.

Just nu är det full fart med att få allting på plats. Layouten i lokalen har de valt att behålla, men annars är allt totalrenoverat. Golvet är nytt och väggarna har målats inför premiären. Gästerna kommer att kunna sitta både inomhus, utomhus och i den inglasade delen.

 

7-Eleven Deli. Foto: Henrik Nordell

7-Eleven Deli är snart redo att ta emot sina första gäster. Foto: Henrik Nordell

 

Hur känns det att ha Sverigepremiär för 7-Eleven Deli?
– Det känns kul och det är också därför jag ville hoppa på. Man får kanske en chans i livet att starta upp ett helt nytt koncept. Det kombinerat med mitt intresse för mat och dryck gjorde att jag inte kunde säga nej. Jag tror stenhårt på konceptet och här kan vi få vara med att utveckla och förädla, säger Robert Pettersson.

Vad tycker du om läget för lokalen?
– Det finns inget bättre läget i Kristianstad. Cardellsgatan och Östra Boulevarden är pulsådrarna i staden. Här finns en bra flöde.

Sju personer har anställts i samband med etableringen. Nu kommer de att ha öppet alla dagar i veckan. På fredagar har de öppet längst, från klockan 08.00 på morgon fram till klockan 22.00 på kvällen.

– Jämfört med Pressbyrån är det rena glidartiderna, säger Johan Pettersson.

Hur ser dina förväntningar ut inför öppningen?
– Jag hoppas att det blir mycket folk. Många har varit nyfikna och tittat förbi så fort vi fick upp skyltarna. Nyligen har vi också öppnat en facebooksida där man kan följa oss. Det viktiga är att kunderna blir så nöjda att de kommer tillbaka.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Gemensamt nätverk för en bättre havsmiljö

Miljön i Hanöbukten och södra Östersjön ska nu upp på agendan.

Mattias Nilsson

Kl.09:20, 21 maj, 2018

Gemensamt nätverk för en bättre havsmiljö
Foto: Bildbyrån.

Nu startar Bromölla, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Ronneby, Simrishamn, Sölvesborg och Ystad ett gemensamt nätverk mellan kommunerna.

Syftet är att etablera nya samarbeten mellan kommuner, akademi, näringsliv och idéburen sektor som ska bidra till att lösa miljöproblemen i Hanöbukten och södra Östersjön och stärka samhällsutvecklingen i regionen.

Två gånger om året ska nätverksträffar arrangeras där aktuella frågeställningar från kommunernas verksamheter och forskning, myndigheter, näringsliv, ideell sektor och annan relevant samhällsdiskussion ska behandlas.

Utöver detta kommer samverkan låtas ta olika former i olika frågor, till exempel fokusgrupper kring utvalda frågor, samarbete kring kompetensutveckling, gemensamma projekt och dylikt.

Nätverkets första möte äger rum i Simrishamn under måndagen.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Butik har försatts i konkurs

En butik i Åhus har nyligen försatts i konkurs. Det visar handlingar från tingsrätten.

Henrik Nordell

Kl.06:38, 21 maj, 2018

Butik har försatts i konkurs
Tingsrätten i Kristanstad. Foto: Arkivbild

Butiken Icrash har drivits i centrala Åhus. Där har de främst varit inriktade på att renoverade mobiltelefoner, sufrplattor och datorer. De ska även har sålt olika typer av tillbehör till mobiltelefoner.

För cirka en månad sedan beslutades det att bolaget skulle avvecklas och en konkursförvaltare tog över. Nu har de även ansökt och blivit beviljade konkurs vid Kristianstads tingsrätt.

I ansökan framkommer det att företaget inte har lämnat in sin årsredovisning för år 2016. Den person som drev företaget ska redan tidigare under åren ha bestämt sig för att stänga. Det senaste bokslutet från år 2015 visar att de hade en omsättning på cirka en halv miljon kronor, men att verksamheten gick minus.

Konkursförvaltaren konstaterar att företaget inte har haft möjlighet att betala sina skulder. De uppgår till cirka 200 000 kronor. Butiken ska inte ha haft någon anställd.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Skåne kan bli helt kontantfritt redan 2030

Kontanter kan snart vara ett minne blott. Redan om 12 år spås Skåne vara helt kontantfritt.

Gabriel Almlöf

Kl.08:04, 19 maj, 2018

Skåne kan bli helt kontantfritt redan 2030
Foto: Robert Kneschke / MostPhotos

Företaget ST1 har tillsammans med SIFO undersökt svenskarnas inställning till kontantfri betalning. Undersökningen visade att 79 procent var positivt inställda och att de använder betalning via mobilen minst en gång i månaden.

34 procent av dem som inte använder mobil betalning, gör det inte eftersom de anser att för få butiker erbjuder möjligheter att betala med mobilen.

Men snart kan det bli ändring på det. Malmö Stads näringslivsdirektör Pehr Andersson säger att kontantfria betallösningar kommer ta över allt mer.

– Stora delar av Skåne är så kallade early adopters som tar till sig ny teknik och nya trender väldigt snabbt. Jag tror många som redan testat Swish eller att betala parkering med mobilappar är mycket nöjda och har insett hur bra den typen av betalning fungerar. Då finns ingen anledning att backa utan man välkomnar istället fler betallösningar av sådant slag.

– Ett utökat utbud av mobilbetalning blir win-win för båda sidor. Konsumenten slipper bära med sig en plånbok med växelpengar. Handlaren slipper i sin tur dyr kontanthantering och kan fokusera på att stärka kundupplevelsen. Dessutom är mobilbetalning säkrare för båda parter. Jag tror utvecklingen kommer gå fort och skulle gissa på att Skåne är kontantfritt redan år 2030.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

EXTRA: Nu har nya butiken öppnat på C4 Shopping

På tisdagen slog C4 Shoppings andra butik upp portarna. "Här är ett bra kundflöde", säger en av farmaceuterna.

Henrik Nordell

Kl.20:02, 16 maj, 2018

EXTRA: Nu har nya butiken öppnat på C4 Shopping
En andra butik har öppnat på handelsområdet C4 Shopping. Foto. Arkivbild

Tidigare har City Gross varit den enda butik som öppnat på det nya handelsområdet C4 Shopping i Hammar. Det har länge hållits hemligt om vem som skulle bli deras grannar. Nu är det klart efter att LloydsApotek öppnat i samma fastighet under tisdagen.

– Det känns bra, detta är det fräschaste apotek vi har. När vi ligger nära en matbutik så blir det ett bra kundflöde. Om de göra stora beställningar så kan de komma till oss först och sedan ta en tur och handla, säger Ana Gagulic, farmaceut på LloydsApotek sedan fem år tillbaka.

LÄS MER: BILDEXTRA: Här invigs nya City Gross-butiken

Med nyöppningen innebär det att LloydsApotek nu har 78 apotek runt om i Sverige. Där ger de bland annat rådgivning om förebyggande hälsovård och svarar på allmänna hälsofrågor. Medicin är såklart också en väsentlig del av verksamheten.

– Vi säljer receptbelagd medicin och produkter inom egenvård. Sedan är vi specialiserade inom hud. Vi har en maskin som exempelvis kan mäta vilken solskyddsfaktor man behöver och hur länge man kan vistas i solen. Det kan vara bra att testa inför semestern, säger Ana Gagulic.

 

Ana Gagulic på LloydsApotek. Foto: Henrik Nordell

Ana Gagulic på LloydsApotek. Foto: Henrik Nordell

 

Apoteket kommer att ha öppet sju dagar i veckan. De har i dag tre farmaceuter anställda samt en kassapersonal med förhoppning om att bli fler. Centrumchefen för C4 Shopping har tidigare sagt att den här typen av verksamheter kan bli en service både för besökare på handelsområdet och boende i Hammar/Hammarshus.

– Det nya apoteket i Kristianstad innebär att vi kommer att finnas ytterligare ett steg närmare våra kunder och kunna erbjuda en ännu bättre service. LloydsApotek strävar alltid efter att ge våra kunder en positiv apoteksupplevelse genom kompetent och välutbildad personal samt innovativa och meningsfulla apotekstjänster, säger Karl Eckerdal, vd för LloydsApotek Sverige.

 

Lloyds Apotek.

Lloyds Apotek är butik nummer två att öppna på C4 Shopping. Foto: Henrik Nordell

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Stäng