Dregen kommer till välgörenhetskvällen

Tre lokala band har bokats till rockkvällen som ska samla pengar till barncancerfonden. Dregen, kanske mest känd från Backyard Babies, kommer att göra ett besök som DJ.

Henrik Nordell

Henrik Nordell

Kl.21:31, 4 januari, 2017

3 bilder
  • Dregen
    Dregen
  • Tobias Andersson arrangerar rockkvällen för välgörenhet på Yllan i vårt.
    Tobias Andersson arrangerar rockkvällen för välgörenhet på Yllan i vårt.
  • Dregen
    Dregen

Den 29 april kommer Tobias Andersson att arrangera en rockkväll på Yllan till förmån för barncancerfonden. Målet är att samla in minst 20 000 kronor via biljettintäkter, där pengarna oavkortat går till de sjuka barnen. Nu är det klart med nya namn på artister som ska uppträda.

Avengeus, Dimmz och Unsolved heter de tre lokala band som hittills har bokats till konserten. Med hjälp av dem ska det bjudas på en bredd av rockmusik, som passar alla från ung till äldre.
– Unsolved kommer att inleda kvällen. De består av ett flertal Kristianstadsprofiler som spelar lite mjukare rock. De var med redan under förra välgörenhetskvällen. Dimmz är mer åt punkhållet och de gör en återförening med bandet hos oss. Avengeus har lite hårdare musik, säger arrangören Tobias Andersson.

För att förgylla kvällen ytterligare kommer Andreas Tyrone Dregen, kanske mest känd som bara ”Dregen”, att vara DJ. Efter sin medverkan i Backyard babies och Hellacopters har han blivit ett välkänt namn för många musikälskare.
– Han är en väldigt duktig DJ. Dregen har spelat på T-baren en gång tidigare och då sprängde han högtalarna. Det var en bra kväll, säger Tobias Andersson.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel