Succéspelaren nära KFC: ”Har fått ett förslag”

Robin Clason gjorde stor succé under sitt provspel med Kristianstads FC. Nu har han erbjudits ett kontrakt med klubben.

Jesper Hallberg

Jesper Hallberg

Kl.19:32, 8 december, 2016

Succéspelaren nära KFC: ”Har fått ett förslag”
Ledartrion hoppas kunna presentera ytterligare ett nyförvärv inom kort. Foto: Jesper Hallberg

För en dryg vecka sedan var Kalmar FF-spelaren, Robin Clason, och provspelade med Kristianstads FC. Det slutade med en stor succé och 20-åringen gjorde tre mål – förvisso mot KFC:s U19-lag – men imponerade så pass mycket på ledningen att han nu erbjudits ett kontrakt med klubben.

– Han har fått ett avtalsförslag från oss. Det är en duktig spelare. Jag hoppas att vi kan ha det klart innan jul, säger Kristianstads FC:s sportchef, Anders Swahn.

För Robin Clason själv är KFC förstavalet. Inom kort går hans kontrakt med Kalmar FF ut där han stod för sju mål i U19-Allsvenskan under säsongen.

– Det är jätteintressant och förstavalet för mig. Vi har haft ett snack och det är på gång, säger han till 24Kristianstad.se.

19-åringen har ett förflutet i IFK Berga samt Östers IF och kan nyttjas såväl i anfallet som på en kant. Något som KFC-tränaren, Joakim Persson, ser väldigt positivt.

– Han är brukbar i många positioner, har ett bra driv och är en klinisk avslutare. Vi jobbar på att få honom till klubben, säger Joakim Persson.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel