Det här är nästa års hetaste yrken

2017 kommer präglas av den tekniska utvecklingen. Konsultföretaget Hammer & Hanborg har sammanställt 2017 års hetaste jobbtitlar.

Nils Jönsson

Nils Jönsson

Kl.10:05, 7 december, 2016

Det här är nästa års hetaste yrken
Foto: Bildbyrån

AI coach, trafikledare för drönare och personlig data-detektiv – de hetaste jobbtitlarna nästa år kommer präglas av den tekniska utvecklingen, och en allt mer flexibel arbetsmarknad, enligt tidningen Veckans Affärer.

LISTA: Här är de tio hetaste jobben 2017

– Den tekniska utvecklingen innebär både möjligheter och utmaningar för organisationer och individer. Det kommer nog bli större förändringar än många av oss vill inse, säger Christina Hammer, Founding Partner på konsultföretaget Hammer & Hanborg.

Konsultföretaget har sammanställt 2017 års hetaste jobbtitlar. Resultaten är hämtade från Nordic Executive Survey, i vilken nästan tusen nordiska chefer svarat på frågan om vilka roller som kommer att bli hetast nästa år

Text: Samuel Slättman 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel