TV: Polis sökte efter knark på skola

Här söker polisen igenom Dalaskolorna i Bromölla på jakt efter narkotika.

Martin Persson

Martin Persson

Kl.07:47, 16 november, 2016

Under måndagen ryckte polisen ut till Dalaskolorna Bromölla med narkotikahund för att söka efter droger. Hunden markerade inte under söket, vilket indikerar att man inte förvarar eller har förvarat narkotika i skolan i närtid, skriver polisen på Facebook.

Anledningen till söket är att avskräcka elever som funderar på att ta med narkotika till skolan, och genomförs som en del i ett drogförebyggande samarbete mellan polisen och Bromölla kommun. Arbetet kommer även fortsätta i fler kommuner i närområdet.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel