TV: Efter hoten – Sanna tackar för stödet | Nyheter i Kristianstad- 24 timmar om dygnet – Helt gratis

TV: Efter hoten – Sanna tackar för stödet

Efter förra veckans påhopp skrev Sanna Nielsen ett hyllat inlägg på Facebook – nu tackar hon för stödet och får en värmande video av SVT-kollegan. Se klippet nedan.

Martin Persson

Kl.15:09, 15 november, 2016

När Sanna Nielsen från Bromölla presenterades som årets julvärd i SVT fick hon flera hotfulla och elaka kommentarer. Allt på grund av hennes klädval under tv-sändningen. Hon skrev ett hyllat inlägg på sin Facebook-sida, som har delats av nära 1 000 personer och fått hela 22 000 reaktioner.

”Dem som har åsikter om dig och ditt utseende har nog betydligt större problem med sig själva må du tro. Läppstiftet är fantastiskt snyggt. Till din ära ska jag gå och köpa ett knalligt läppstift imorgon. Mer läppstift till folket!”, lyder den mest populära kommentaren.

LÄS MER: Sanna Nielsen påhoppad: ”Horribla kommentarer”

Efter det fantastiska stödet väljer nu Sanna Nielsen att tacka för stödet:

”Förra veckan var otrolig på många sätt och jag är så berörd över all support jag fått kring mitt inlägg om mobbing och näthat. Tack!”, skriver hon på Instagram.

SVT:s programledare Belinda Olsson lade även upp ett videoklipp för att visa sitt stöd för Sanna. Se klippet i videospelaren ovan.

sannasFoto: Skärmdump/Instagram

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Webb-TV: Gigantisk kö när nya butiken öppnade

På torsdagen öppnade Lager 157 sin första butik i Kristianstad. Se tv-bilderna från invigningen här.

Henrik Nordell

Kl.06:59, 25 maj, 2018

Tusentals personer stod i kö när klädbutiken Lager 157 i Kristianstad öppnade på torsdagen. Många förväntansfulla kunder väntade på att bandet skulle klippas utanför lokalerna i Härlöv. Se tv-klippet från invigningen här ovanför.

LÄS MER: BILDEXTRA: Stor invigning när nya butikskedjan öppnade i Kristianstad

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Webb-tv: Byggstart för ny motorväg i Kristianstad

På tisdagen togs "första spadtaget" för nya motorvägen söder om Kristianstad. Landshövdingen var på där för att sätta pusselbiten på plats.

Henrik Nordell

Kl.17:55, 22 maj, 2018

En 18 kilometer lång och 18 meter bred väg kommer det att byggas söder om Kristianstad, mellan Sätaröd och Vä. Träden har redan avverkats och schaktningen är igång. År 2021 ska det bli betydligt mindre trafik genom Tollarp, samtidigt som pendlingen både söderut och norrut går snabbare.

– Jag hoppas att alla ser det här som en bra investering. Vägen gör att vi kommer fram snabbare och säkrare. Dessutom blir det en bättre trafiksituation inom byarna, sade landshövdingen Anneli Hulthén.

LÄS MER: BILDEXTRA: Pusselbiten på plats – nu byggs nya motorvägen

Se webb-tv från ”första spadtaget” här ovanför.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

TV: Effektiva och roliga övningar i trappan

Intensiv träningsmetod som höjer pulsen rejält.

Redaktionen 24Sverige.se

Kl.09:56, 19 maj, 2018

När du tränar i en trappa får vaderna, sätet och höftböjarna arbeta ordentligt och oavsett hur vältränad du är så kan du utmana dig.

Passa på att lägga in lite trappträning under nästa promenad eller joggingrunda. Börja med ett par minuter. Spurta upp och gå ner. Utmana, testa, variera och pressa dig lite mer när du får kläm på det.

LÄS MER: TV: Tre nyttiga glassrecept som du inte får missa i sommar

LÄS MER: Alla artiklar av ”Familjefys med Emelie”

Det finns oändligt många varianter att få upp pulsen på med en trappa som redskap. Se filmen för några av många roliga alternativ att ta dig upp på!

Vi hoppas på en varm sommar och många svettiga pass i solen. Träning och sol… det blir inte så mycket mer win-win än så!

Happy running!

Emelie Elmes

Här hittar du Emelies Instagramkonto ”Familjefys”

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Webb-TV: Här tas för spadtaget den nya skolan

I dag togs första spadtaget för nya Sånnaskolan. Det kommer att bli skolbyggnader på totalt 11 000 kvadratmeter. Se tv-bilderna från spadtaget här.

Henrik Nordell

Kl.17:05, 17 maj, 2018

I dag togs första spadtaget för nya Sånnaskolan. Det blir en skola för elever från förskola till sjätteklass, med en byggnadsyta på 11 000 kvadratmeter.

– När ni kommer tillbaka efter sommarlovet kommer ni att märka att byggnaderna växer vecka efter vecka. Först blir det grunden och därefter väggar och tak. Sedan ska hela skolan fyllas,  sade kommunalrådet Pierre Månsson (L).

LÄS MER: BILDEXTRA: Här tas första spadtaget för jätteskolan

Se tv-klippet från invigningen här ovanför.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Här är Sveriges officiella VM-låt 2018

Nu har årets VM-låt släpps. Låten "Bäst när det gäller" är gjord av Gyllene Tider och Linnea Henriksson.

Gabriel Almlöf

Kl.10:10, 15 maj, 2018

Under tisdagsmorgonen släppte Gyllene Tider och Linnea Henriksson Sveriges officiella låt till fotbolls-VM 2018. Låten heter ”Bäst när det gäller”.

– Det har funnits ett enormt intresse från en rad artister att skriva VM-låten – att det blev Gyllene Tider känns helt rätt. För mig är Gyllene Tider synonymt med sommar, glädje och hits som förenar generationer. Nu krävs bara att vi presterar på planen också för att det ska bli en magisk VM-sommar, säger SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Även om bandets frontfigur Per Gessle gjort det mesta i musikväg, säger han att det är speciellt att få göra VM-låten.

– Att skriva den officiella låten är förstås en gigantisk utmaning som man inte kan tacka nej till. Hela Sverige, ja hela världen, är engagerade i fotbolls-VM så vi i Gyllene Tider blev enormt stolta när vi blev tillfrågade, säger Per Gessle.

Hör VM-låten i spelaren ovan. 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Stäng