TV: Efter hoten – Sanna tackar för stödet

Efter förra veckans påhopp skrev Sanna Nielsen ett hyllat inlägg på Facebook – nu tackar hon för stödet och får en värmande video av SVT-kollegan. Se klippet nedan.

Martin Persson

Martin Persson

Kl.15:09, 15 november, 2016

När Sanna Nielsen från Bromölla presenterades som årets julvärd i SVT fick hon flera hotfulla och elaka kommentarer. Allt på grund av hennes klädval under tv-sändningen. Hon skrev ett hyllat inlägg på sin Facebook-sida, som har delats av nära 1 000 personer och fått hela 22 000 reaktioner.

”Dem som har åsikter om dig och ditt utseende har nog betydligt större problem med sig själva må du tro. Läppstiftet är fantastiskt snyggt. Till din ära ska jag gå och köpa ett knalligt läppstift imorgon. Mer läppstift till folket!”, lyder den mest populära kommentaren.

LÄS MER: Sanna Nielsen påhoppad: ”Horribla kommentarer”

Efter det fantastiska stödet väljer nu Sanna Nielsen att tacka för stödet:

”Förra veckan var otrolig på många sätt och jag är så berörd över all support jag fått kring mitt inlägg om mobbing och näthat. Tack!”, skriver hon på Instagram.

SVT:s programledare Belinda Olsson lade även upp ett videoklipp för att visa sitt stöd för Sanna. Se klippet i videospelaren ovan.

sannasFoto: Skärmdump/Instagram

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel