“Mördarclownerna” har kommit till Skåne

Clowner sprider skräck och panik mot oskyldiga människor. Nu har "Mördarclownerna" kommit till Skåne.

Martin Persson

Martin Persson

Kl.08:53, 13 oktober, 2016

“Mördarclownerna” har kommit till Skåne

Den senaste veckan har världsfenomenet ”Mördarclowner” kommit till Sverige, där personer utklädda till clowner går runt och skrämmer främmande människor på stan. 24Blekinge.se har skrivit om Emelie Abrahamsson från Ronneby som ensam på gymmet stod på löpbandet när hon plötsligt såg en svartklädd person med clownmask gick mot henne och stirrade i flera minuter.

Under torsdagsmorgonen nås vi av nyheten att en ung kvinna i Mjölby blivit ofredad och dödshotad av två personer utklädda till clowner. De ska även ha varit beväpnad med en större kniv.

Och nu har den otäcka trenden nått Skåne.

På Facebook florerar flera uppgifter om att en clown i peruk och röd joggingdress har synts i Svalöv. Så här säger en person:

– Grannen ringde mig precis, och berättade att när han parkerade sin bil såg han något i ögonvrån. Han vände sig för att kolla. Då stod det en person med clownperuk och röda joggingbyxor och bara stirrade. Han rörde inte en fena, säger personen och fortsätter:

– När grannen sedan kommer tillbaka med en till person så är clownen borta. Vi får se om de bara jävlades eller skulle slanga bensin. Detta var vid 22.20. Jäkla tur att jag och tösen inte kom därifrån när vi gick hem. Hon hade fått men för livet. Men sådant tänker folk inte på – att det kan skada andra! Jäkla trams att hålla på med sånt!

Det finns inga uppgifter om att Mördarclowner ska ha nått Kristianstad – än.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel