Kommentar: ”Sihvonen – en gjuten publikfavorit”

Hockeykunnaren och profilen Martin Magnusson berättar om KIK:s senaste värvning, Kari Sihvonen. "Är det någon som har finsk sisu så är det Kari Sihvonen", skriver han.

Martin Persson

Martin Persson

Kl.08:29, 12 oktober, 2016

Kommentar: ”Sihvonen – en gjuten publikfavorit”

Martin Magnusson som driver hockeybloggen hesafredrik.se och är krönikör på 24Blekinge.se har stor kunskap i Kristianstads IK:s senaste värvning. Magnusson följer sedan många år tillbaka Tingsryds AIF och blev där bekant med Kari Sihvonen som representerade TAIF mellan 2014-2016.

Så här skriver Magnusson om Kari Sihvonen:

”Kristianstads IK har gjort en intressant värvning i Kari Sihvonen som är en spelare som gör skillnad. Han kom in i Tingsryds AIF när de tog steget upp i HockeyAllsvenskan och var verkligen en karaktär som tillförde. Men då, precis som nu, behövde han nån match som startsträcka för att komma igång.

Men ge Kari typ två veckor så kommer det hända grejer. Han har potential för att snabbt märkas i poängprotokollet för han är en klurig framspelare, men även målskytt. Fysiskt så är han stark och han backar aldrig i en närkamp. Publiken i arenan i Kristianstad kommer att älska honom. Det är en spelare man vill ha i sitt eget lag och som motståndarens supportrar hatar.

Ni hajar, det är bra grejer denna killen besitter. Är det någon som har finsk sisu så är det Kari Sihvonen. Ni kommer få se en skön karaktär framöver som kan bjuda publiken på vad som helst.”

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel