Modegiganten öppnar i gallerian

Klädjätten ska öppna ny butik i Kristianstad. Se här var den ska ligga någonstans.

Henrik Nordell

Henrik Nordell

Kl.17:00, 6 oktober, 2016

Modegiganten öppnar i gallerian

H&M kommer att öppna en ny butik i den nya gallerian C4 Shopping. Butiken kommer att slå upp portarna hösten år 2018 och vara 2 600 kvadratmeter stor. I den ska det finnas såväl kläder som skönhetsprodukter.

– Jag kan bekräfta att det nu är klart att H&M ska öppna en ny butik och det är vi väldigt glada för, säger Pär Frankelius som är styrelseordförande i C4 Shopping.

Totalt kommer handelsområdet att ha 35 000 kvadratmeter med yta för shoppingcentret. En lika stor yta ska avsättas för blir stormarknad och volymhandel. Cirka 100 butiker ska gallerian rymma när den står klar, efter att ha öppnat i etapper år 2017 och år 2018.

– Vi känner att det går bra och vi följer planen både när det gäller byggnation och uthyrning, säger Pär Frankelius.

Så här kommenterar H&M sin kommande satsning i Kristianstad:

– Sedan starten har H&M home blivit ett väldigt uppskattat och efterfrågat koncept på såväl stora som små orter runt om i Sverige. De tre senaste åren har vi adderat inredningskonceptet i arton av våra butiker och det är ett sätt för oss att kunna stärka shoppingupplevelsen ytterligare. Det känns därför riktigt kul att vi nu fortsätter denna satsning i nya städer i landet, säger Daniel Ervér, landschef för H&M Sverige.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel